Komende activiteiten

Geen evenementen
Waardzaam Fairtrade

SVN is opgericht in 2008 en heeft sinds die tijd al heel wat projecten uitgevoerd. We hebben de ambitie om nieuwe projecten beet te pakken en uit te voeren en denken graag mee over hoe we zaken kwalitatief kunnen verbeteren. De projecten hebben we in de drie categorieën onderverdeeld:


Uitgevoerde projecten – Een overzicht van projecten die we hebben uitgevoerd en afgerond. Dat wil overigens niet zeggen dat we er niets meer aan doen, want onderhoud (via een Meerjarig Onderhoudsplan) behoort tot onze basistaken.

Lopende projecten – Een overzicht van projecten die we na de idee-fase uitvoeren. Mocht u één, of misschien wel meerdere, van deze projecten willen ondersteunen, fysiek (werkzaamheden) of financieel, dan horen wij graag van u!

Ideeën – Een overzicht van ideeën die kunnen leiden tot een verbetering of aanvulling van onze faciliteiten/diensten. Heeft u zelf suggesties hoe het nóg beter kan, dan horen wij dat graag.

Ideeen

Beweegtoestellen op sportparken (Mijn park, jouw park)

Hits: 313
Meer dan 50 procent van de Nederlandse bevolking sport niet bij een vereniging. Deze grote groep ‘niet-gebonden sporters’ heeft echter wél behoefte aan sportfaciliteiten. Met de mogelijke aanleg van hufterproef-beweegtoestellen op onze sportparken zouden wij ervoor kunnen zorgen dat meer mensen kunnen meedoen en dat het sportpark effectiever en efficiënter gebruikt gaat worden.

About The Author

JK

algemeenmanager@stichting-svn.nl

Related Articles