Komende activiteiten

Geen evenementen
Waardzaam Fairtrade

SVN is opgericht in 2008 en heeft sinds die tijd al heel wat projecten uitgevoerd. We hebben de ambitie om nieuwe projecten beet te pakken en uit te voeren en denken graag mee over hoe we zaken kwalitatief kunnen verbeteren. De projecten hebben we in de drie categorieën onderverdeeld:


Uitgevoerde projecten – Een overzicht van projecten die we hebben uitgevoerd en afgerond. Dat wil overigens niet zeggen dat we er niets meer aan doen, want onderhoud (via een Meerjarig Onderhoudsplan) behoort tot onze basistaken.

Lopende projecten – Een overzicht van projecten die we na de idee-fase uitvoeren. Mocht u één, of misschien wel meerdere, van deze projecten willen ondersteunen, fysiek (werkzaamheden) of financieel, dan horen wij graag van u!

Ideeën – Een overzicht van ideeën die kunnen leiden tot een verbetering of aanvulling van onze faciliteiten/diensten. Heeft u zelf suggesties hoe het nóg beter kan, dan horen wij dat graag.

Ideeen

Camperplaatsen op sportparken

Hits: 242
Het effectief en efficiënt gebruik van sportparken vraagt om een multifunctioneel gebruik ervan. De georganiseerde sport werkt namelijk met seizoenen en heeft de faciliteiten maar op bepaalde tijden nodig. De overige, niet gebruikte/geboekte tijd kan worden gebruikt door anderen. Grote sportparken hebben meestal ook een groot parkeerterrein. Gedurende de zomervakantie wordt het sportpark, en dus ook het parkeerterrein, niet of nauwelijks gebruikt. Als wij op vakantie zijn komen er ook mensen bij ons in de buurt op vakantie. Camperaars zouden mogelijk op één van onze sportparken een camperplaats kunnen huren. Hierdoor krijgen wij voor de sport extra inkomsten en zorgen de ‘camperaars’ voor een soort van sociale controle op het sportpark.

About The Author

JK

algemeenmanager@stichting-svn.nl