Komende activiteiten

Geen evenementen
Waardzaam Fairtrade

SVN is opgericht in 2008 en heeft sinds die tijd al heel wat projecten uitgevoerd. We hebben de ambitie om nieuwe projecten beet te pakken en uit te voeren en denken graag mee over hoe we zaken kwalitatief kunnen verbeteren. De projecten hebben we in de drie categorieën onderverdeeld:


Uitgevoerde projecten – Een overzicht van projecten die we hebben uitgevoerd en afgerond. Dat wil overigens niet zeggen dat we er niets meer aan doen, want onderhoud (via een Meerjarig Onderhoudsplan) behoort tot onze basistaken.

Lopende projecten – Een overzicht van projecten die we na de idee-fase uitvoeren. Mocht u één, of misschien wel meerdere, van deze projecten willen ondersteunen, fysiek (werkzaamheden) of financieel, dan horen wij graag van u!

Ideeën – Een overzicht van ideeën die kunnen leiden tot een verbetering of aanvulling van onze faciliteiten/diensten. Heeft u zelf suggesties hoe het nóg beter kan, dan horen wij dat graag.

Ideeen

Hout voor hekken (Sport & Natuur)

Hits: 237
Op de sportparken wordt elk jaar flink gesnoeid. Het afval wordt dan via containers afgevoerd. Het idee is om te kijken waar het mogelijk is om de huidige stalen hekken te vervangen door een hek gemaakt van het snoeihout. Dit zal zorgen dat er financieel wordt bespaard en levert daarnaast een verbetering van de biodiversiteit op. In aanvulling hierop kan er gekeken worden of het mogelijk is om voor al het andere groen-afval een plek te vinden waar we het kunnen composteren.

About The Author

JK

algemeenmanager@stichting-svn.nl

Related Articles