Komende activiteiten

Geen evenementen
Waardzaam Fairtrade

SVN is opgericht in 2008 en heeft sinds die tijd al heel wat projecten uitgevoerd. We hebben de ambitie om nieuwe projecten beet te pakken en uit te voeren en denken graag mee over hoe we zaken kwalitatief kunnen verbeteren. De projecten hebben we in de drie categorieën onderverdeeld:


Uitgevoerde projecten – Een overzicht van projecten die we hebben uitgevoerd en afgerond. Dat wil overigens niet zeggen dat we er niets meer aan doen, want onderhoud (via een Meerjarig Onderhoudsplan) behoort tot onze basistaken.

Lopende projecten – Een overzicht van projecten die we na de idee-fase uitvoeren. Mocht u één, of misschien wel meerdere, van deze projecten willen ondersteunen, fysiek (werkzaamheden) of financieel, dan horen wij graag van u!

Ideeën – Een overzicht van ideeën die kunnen leiden tot een verbetering of aanvulling van onze faciliteiten/diensten. Heeft u zelf suggesties hoe het nóg beter kan, dan horen wij dat graag.

Lopende projecten

Duurzaam & Sport

Hits: 231
Wij vinden het belangrijk dat de sport betaalbaar blijft, nu en in de toekomst, en geloven dat we door te verduurzamen hier een stap voorwaarts kunnen maken. We werken hard om onze sportparken energieneutraal en van het gas af te krijgen. Recent hebben wij dit project onder de aandacht gebracht van de politiek op de door de gemeente georganiseerde Motiemarkt.

About The Author

JK

algemeenmanager@stichting-svn.nl

Related Articles