Komende activiteiten

Geen evenementen
Waardzaam Fairtrade

SVN is opgericht in 2008 en heeft sinds die tijd al heel wat projecten uitgevoerd. We hebben de ambitie om nieuwe projecten beet te pakken en uit te voeren en denken graag mee over hoe we zaken kwalitatief kunnen verbeteren. De projecten hebben we in de drie categorieën onderverdeeld:


Uitgevoerde projecten – Een overzicht van projecten die we hebben uitgevoerd en afgerond. Dat wil overigens niet zeggen dat we er niets meer aan doen, want onderhoud (via een Meerjarig Onderhoudsplan) behoort tot onze basistaken.

Lopende projecten – Een overzicht van projecten die we na de idee-fase uitvoeren. Mocht u één, of misschien wel meerdere, van deze projecten willen ondersteunen, fysiek (werkzaamheden) of financieel, dan horen wij graag van u!

Ideeën – Een overzicht van ideeën die kunnen leiden tot een verbetering of aanvulling van onze faciliteiten/diensten. Heeft u zelf suggesties hoe het nóg beter kan, dan horen wij dat graag.

Lopende projecten

Ruiter- en menpad

Hits: 271
Voorheen was dit een project van de Groenalliantie, maar die heeft zich teruggetrokken. Nu is er vanuit de provincie ZH een nieuw project gestart en worden er door de gehele provincie initiatieven gebundeld om te komen tot een uitgebreid netwerk van ruiten- en menpaden in Zuid Holland. Wij maakte deel uit van een kleine groep enthousiastelingen, maar missen een gedreven verbinder. Kan jij ons helpen?

About The Author

JK

algemeenmanager@stichting-svn.nl

Related Articles