Komende activiteiten

Geen evenementen
Waardzaam Fairtrade

SVN is opgericht in 2008 en heeft sinds die tijd al heel wat projecten uitgevoerd. We hebben de ambitie om nieuwe projecten beet te pakken en uit te voeren en denken graag mee over hoe we zaken kwalitatief kunnen verbeteren. De projecten hebben we in de drie categorieën onderverdeeld:


Uitgevoerde projecten – Een overzicht van projecten die we hebben uitgevoerd en afgerond. Dat wil overigens niet zeggen dat we er niets meer aan doen, want onderhoud (via een Meerjarig Onderhoudsplan) behoort tot onze basistaken.

Lopende projecten – Een overzicht van projecten die we na de idee-fase uitvoeren. Mocht u één, of misschien wel meerdere, van deze projecten willen ondersteunen, fysiek (werkzaamheden) of financieel, dan horen wij graag van u!

Ideeën – Een overzicht van ideeën die kunnen leiden tot een verbetering of aanvulling van onze faciliteiten/diensten. Heeft u zelf suggesties hoe het nóg beter kan, dan horen wij dat graag.

Lopende projecten

Sport & Natuur

Hits: 251
Op de parken wordt gestreefd naar een goede balans tussen sport en natuur waardoor er niet alleen voor de sporter iets te doen is op het park, maar ook voor de natuurliefhebber (recreant). Tevens bieden de parken mogelijkheden voor natuureducatie en -stimulatie. Waar mogelijk worden dieren en planten die het moeilijk hebben in onze omgeving geholpen door middel van een aanpassing in de inrichting van het sportpark. In het verleden hebben wij o.a. reeds via crowdfunding een houtenhek voor de Argusvlinder kunnen plaatsen.

About The Author

JK

algemeenmanager@stichting-svn.nl

Related Articles